onsdag, augusti 02, 2006

Den hemliga ingrediensen

var kycklinglever. Han hittar på så konstiga grejer min karl. :)

5 Comments:

At 11:00 em, Anonymous Anonym said...

var det ätbart då?

 
At 11:10 em, Anonymous Anonym said...

mm, jag älskar kycklinglever, eller ja lever över huvudtaget. Men det e lite stabbigt att äta i denna hettan kanske.

hur lagades det då?

 
At 9:15 fm, Blogger Veronika said...

pernilla: Kycklinglevern märkte jag inte av, men alla grönsakerna!!! Nä, jag åt inte upp.
catarina: Jag var förbjuden att gå in i köket så jag vet inte. Det stektes väl med köttfärsen antar jag. :)

 
At 12:00 em, Anonymous Anonym said...

Ahh, såklart. Johans pappa har ju alltid sån i :)

 
At 12:44 em, Blogger Veronika said...

ad: Han hade även morötter och lök, samt två för mig okända ingredienser från växtriket. Hur svårt är det? Köttfärs, tomatpuré, creme fraiche, kryddor. Voilá - jättegott!

 

Skicka en kommentar

<< Home