pernilla: Kycklinglevern märkte jag inte av, men alla grönsakerna!!! Nä, jag åt inte upp. catarina: Jag var förbjuden att gå in i köket så jag vet inte. Det stektes väl med köttfärsen antar jag. :)
ad: Han hade även morötter och lök, samt två för mig okända ingredienser från växtriket. Hur svårt är det? Köttfärs, tomatpuré, creme fraiche, kryddor. Voilá - jättegott!
Veronika, 24 år. Mamma till Kaspian (född 12 april i år). Bor i en trea med honom och sötnosen Johan. Studerar till lärare, just nu svenska b. På fritiden (om jag har nån) tittar jag på tv eller sitter framför datorn. Annars tar ju familjen och bostaden ganska mycket tid. Snart ska vi påbörja renoveringen av rosa rummet. Att renovera köket har vi ännu inte råd med. Ge mig aldrig en blomma, den dör.
5 Comments:
var det ätbart då?
mm, jag älskar kycklinglever, eller ja lever över huvudtaget. Men det e lite stabbigt att äta i denna hettan kanske.
hur lagades det då?
pernilla: Kycklinglevern märkte jag inte av, men alla grönsakerna!!! Nä, jag åt inte upp.
catarina: Jag var förbjuden att gå in i köket så jag vet inte. Det stektes väl med köttfärsen antar jag. :)
Ahh, såklart. Johans pappa har ju alltid sån i :)
ad: Han hade även morötter och lök, samt två för mig okända ingredienser från växtriket. Hur svårt är det? Köttfärs, tomatpuré, creme fraiche, kryddor. Voilá - jättegott!
Skicka en kommentar
<< Home